ŞANLIURFA / HARRAN - Parapara Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Nis

Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Vedat Küçükler, BİGEP kapsamında okulumuza ziyarette bulundu.Kendisi ile eğitim hakkında sohbetler edildi. İleride yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Program kapsamında şiirler okundu, tiyatro ve orotoryo gösterisi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayı coşku ile karşılandı. Bu kapsamda pano hazırlandı. Öğretmenlerimize ikramlıklar verildi.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anaokulu öğrencilerimiz kadın öğretmenlerine kendi elleriyle yaptıkları çiçeklerini hediye ettiler.

Mrt

Kardelen Melekler. Eğitim öğretimin bu çocuklar için ne kadar değerli olduğunu anlatır. Tıpkı yeryüzünün beyaza büründüğü kış mevsiminin o en soğuk günlerinde karların üzerindeki o kardeleni bulmanın değerli olması gibi. En zor şartlarda bile mücadeleden vazgeçmeyen kardelenlerin çocuklarımıza bu coğrafyada eğitimde en zor şartlarda bile vazgeçmemek adına ilham olması gibi…

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın 1. Dönemini öğrencilerimiz karnelerini alarak tamamladılar.

Ock

Okulumuz yıldız kızlar voleybol takımımız, öğretmenlerimiz ile birlikte Tunceli’de yapılacak olan bölge  müsabakaları öncesinde Harran Belediye Makamını ziyarette bulundular.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz ile Harran ilçemizi gezdik.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında oyun saati yapıldı.Hitabet yarışması, çuval yarışı, halat çekme yarışması, un yarışması etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda Faaliyet Haftası Kapsamında Kermes Düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Okulumuz kız voleybol takımı ilçe şampiyonu oldu.